Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Algemene Waterschapspartij klaar voor verkiezingen

Lijsttrekker AWP niet politiek wel deskundig Anita Slaats Damen ondertekent de instemmingsverklaring voor kandidaatstelling voor het bestuur van het Waterschap Aa en Maas.  | Fotonummer: 2768b1
Lijsttrekker AWP niet politiek wel deskundig Anita Slaats Damen ondertekent de instemmingsverklaring voor kandidaatstelling voor het bestuur van het Waterschap Aa en Maas. (Foto: Arie van Beelen)

Laarbeek/regio - De waterschapsverkiezingen worden gehouden tegelijk met die van Provinciale Staten op 20 maart. De Algemene Waterschapspartij (AWP) doet mee met de slogan: AWP niet politiek wel deskundig. Lijsttrekker van de AWP bij het Oost-Brabantse Waterschap Aa en Maas is Anita Slaats-Damen uit Lieshout, gemeente Laarbeek.

Waterschappen zijn zelfstandige overheidsorganisaties, waarvan het bestuur door de inwoners wordt gekozen. De waterschapsbelastingen die de inwoner betaalt, worden ingezet voor het beheer van oppervlaktewateren, het zuiveren van rioolwater, het voorkomen van overstromingen en het bestrijden van verdroging. Dat vereist grote specifieke deskundigheid en daarom vindt de AWP dat waterschapsbestuurders daar verstand van moeten hebben. De AWP onderscheidt zich hiermee van de andere partijen. Haar mensen zetten zich in voor een gekwalificeerd bestuur zonder belangenverstrengeling.

Met jarenlange ondersteuning aan de AWP-fractie heeft Anita een grote kennis van waterzaken opgebouwd. Dankzij veel veldwerk is zij erg bekend met het beheergebied van Aa en Maas. Anita is van jongs af aan zeer betrokken bij de natuur. Mede door haar beroep, biochemisch analist, is gezond water een belangrijk speerpunt voor haar.

Anita is trots op haar medekandidaat-bestuurders. Het team staat garant voor kundigheid op gebied van waterkwaliteit, waterbeheer, civiele techniek en bestuurlijke ervaring.

Informatie over de Algemene Waterschapspartij is te vinden op www.awp.nu, en op social media zoals Facebook en LinkedIn. U kunt ook contact opnemen met Anita Slaats-Damen via a.slaats@awp.nu of tel. 0499-422124/06-22155707.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>