Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: e9a21c
Foto:
Carnaval

Sauwelavond Teugelders bijna uitverkocht

Ganzendonck - Nog een week en dan gaat de 51e Sauwelavond van start in het Muziekcentrum het Anker. Deze avond is ondertussen voor 95% uitverkocht. Het is dus nog steeds mogelijk om de laatste kaarten te bemachtigen.

Ook dit jaar worden de bezoekers in de watten gelegd. Niet alleen door een keur aan professionele artiesten maar ook door 2 dames die de avond gaan begeleiden. Vanaf het begin tot aan het einde worden bezoekers 'All-inclusive' verzorgd, op een ludieke wijze dan wel te verstaan.

Deze dames waren ook aanwezig op 9 oktober 2018 bij de bijeenkomst waarbij de Ganzendonckse bevolking uitgenodigd was om mee te praten over het Carnaval in Ganzendonck. Zij presenteerden zich die avond als een welkome vernieuwing voor de komende jaren. De Sauwelcommissie heeft toen direct besloten om hen te contracteren voor 'de persoonlijke verzorging' op de Sauwelavond. Zoals men gewend is van de Teugelders van Ganzendonck is dus aan alles gedacht.

De Sauwelcommissie is er klaar voor en hoopt dat u dat ook bent. Hebt u nog geen kaarten gekocht en wilt u vooraf zeker zijn van een plaats? Kaarten zijn nog te koop tot zaterdagochtend 16 februari 12.00 uur bij Café Zaal de Tapperij en de Snuffelmarkt op het Heuvelplein. Zolang de voorraad strekt. Bent u benieuwd naar het programma? Kijk op www.teugelders.nl of op Facebook.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>