Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 9f1e03
Carnaval

Laarbeekse jeugd massaal naar Trax11

Ganzegat - De posters zijn verspreid, de toffe disco is geregeld, en het programma is bekend gemaakt. Het is nog een paar weekjes wachten voordat 4 avonden het feestgedruis bij Trax11, het jeugdevenement tijdens de Carnaval, weer losbarst.

Dit jaar zijn er weer gave artiesten geboekt. Van opkomende talenten tot DJ's met ervaring bij WiSH Outdoor. Als klap op de vuurpijl komt Dave Roelvink op maandag de zaal op zijn kop zetten. De Dreef in Aarle-Rixtel wordt weer omgetoverd tot de feestlocatie met de tofste lichtshow. Omdat Trax11 exclusief in de Dreef plaatsvindt, is het gegarandeerd een alcoholvrij feest. Het blijft veilig en vertrouwd. In de komende weken worden er nog diverse winacties georganiseerd met passe partouts. Een aantal DJ's en de middelbare scholen gaan enkele kaarten verloten met ludieke acties.

Wil je het feest niet missen? Weer er dan snel bij en koop dan je kaarten via www.trax11.nl of haal ze bij een winkel bij jou in de buurt. De verkooppunten zijn de Jumbo in Lieshout en Mariahout, de Plus in Beek en Donk, en de Boerenbond in Aarle-Rixtel. Houd de social media in de gaten voor het laatste nieuws of kijk op www.trax11.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>