Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 889062
Foto:
Algemeen

Marietje van der Linden ZOD-vrijwilliger van het jaar

Mariahout – Tijdens de drukbezochte vrijwilligersavond van vereniging Zorg om het Dorp Mariahout, op dinsdag 29 januari, is Marietje van de Linden gekozen tot vrijwilliger van het jaar. Dit gebeurde door haar medevrijwilligers. Het bestuur van ZOD wil haar van harte feliciteren en bedanken voor haar inzet.

Marietje is al jaren actief voor ZOD. In het buurtrestaurant is zij de perfecte gastvrouw. Ze zet het eten in de stoomoven, zorgt voor een gezellig gedekte tafel, dient het eten op zorgt natuurlijk voor het bijbehorende praatje. Ingrediënten die belangrijk zijn voor de gasten om zich thuis te voelen. Marietje brengt ook maandelijks de ZOD-nieuwsflits rond bij leden die geen e-mailadres hebben. Tot slot zet ze zich al weer een paar jaar in voor de 'alleengaanden' die lid van Zorg om het Dorp zijn. Samen met Lies Berkvens en Gerda van den Heuvel organiseert ze activiteiten op zondag, zodat leden, die het op zondag soms wat stil vinden, gezellig bij elkaar kunnen komen. Het is een groot succes. Een veertigtal leden bezochten de laatste activiteit.

ZOD-vrijwilligers bedankt
Een keer per jaar worden alle ZOD-vrijwilligers bedankt voor hun inzet voor Mariahout. Velen waren aanwezig tijdens de vrijwilligersavond, maar nog lang niet allemaal. Het bestuur wil graag de volgende werkgroepen bedanken: Alleengaanden, Aantrekkelijk Mariahout, 75 jaar Bevrijding, Bibliotheek, Centrumvisie, Centrum i.o., Etalage-tentoonstelling, Verkeer/N279, Collectieve Collecteweek Mariahout, Dorpsservicecentrum multimedia, Dorpsondersteuningsteam met service-uurtje, begeleiding Statushouders en hulp bij invullen formulieren, Duo-fiets i.o., Eetpunt Buurthuis, Engels les, Fietspaden-bereikbaarheid-veiligheid, Foto-archief Mariahout vanaf 1932, Handwerkgroep Mariahout, Koken voor …, Kermis, Koningsdag-jeugd, Lief en leed, Natuur en Recreatie, Onderhoud wandelpaden, Openbaar vervoer, Opening Oranjeplein i.o., Recreatieve fietspaden, Toegankelijke vennenroute, Oranjecomité, PR Nieuwsbrief/krant, PR foto + film, PR infoschermen, PR Facebook, PR website, rondbrengen Nieuwsflits, Roekenploeg, Sinterklaascomité, Sneeuwruimploeg, speeltuin Oranjeplein, Trimbaan, Onderhoud totempaal, Verkeersveiligheid met Buurtverenigingen, Welkomstpakket, adviseurs Sociaal domein, Wonen. En verder de coördinatoren/contactpersonen: herinrichting Bernadettestraat, herinrichting Oranjeplein, Buurtverenigingen-overleg, stg. Groene Hart, Rabobank, jonge gezinnen. En de cursusleiders van IPad- en iPhonecursus, tablet- en smartphonecursus met Android besturing en coördinatie van DigiD-cursus.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>