Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Lezing en proeverij bij oMase

Mariahout - 'De toenemende rol van de genetica in de gezondheidszorg' is de titel van de lezing welke gegeven wordt door Ad Geurts van Kessel, hoogleraar genetica aan het Radboud Universitair Medisch Centrum te Nijmegen.

Hij zal een overzicht geven van de ontwikkelingen op het gebied van de diagnose en de behandeling van aangeboren en erfelijke aandoeningen, kanker en de rol daarin van de genetica. Hierbij kunnen zowel technische als ethische aspecten aanleiding zijn voor discussie: kan wat moet of moet wat kan?

De lezing is op dinsdag 12 februari om 20.00 uur in de bibliotheek van Helmond. U heeft zich hiervoor al aan kunnen melden.

Een informatieavond met proeverij 'Vegetarische voeding' is op donderdag 21 februari. Maartje van Velthooven verzorgt samen met Linda van de Biggelaar deze avond. Ze geven uitleg over het samenstellen van een uitgebalanceerde vegetarische maaltijd en wat de impact is van eten van vlees op natuur, milieu en menselijk lichaam. Ook is er een proeverij van hapjes met minder bekende producten. De avond begint om 19.30 uur in het Buurthuis. U heeft zich al aan kunnen melden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>