Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 4bd0e3
Foto:
Evenementen

SkateSwing viert carnaval

Beek en Donk – Bij RC De Oude Molen wordt zaterdag 16 februari weer een SkateSwing gehouden. Dit keer zal deze rollerdisco grotendeels in carnavalssfeer plaatsvinden. De kantine wordt uiteraard weer gezellig aangekleed en ook in de discohal zullen de ballonnen en feestmaskers weer aanwezig zijn.

De jonge dj's zullen naast de populaire top 40 hits, behoorlijk wat carnavals-hits uit de hoge hoed toveren waarbij je lekker kunt swingen en meezingen. En jullie? Jullie mogen natuurlijk compleet verkleed naar deze carnaval SkateSwing komen. Hoe gekker, hoe beter! De drie kinderen met de leukste, origineelste outfits winnen een gratis toegangskaart voor een van de volgende SkateSwings.

Samen zullen ze er voor zorgen dat er een feestje gebouwd gaat worden in Beek en Donk en daar hebben ze nu al zin in! Zet de datum en tijd alvast in de agenda: 16 februari van 19.00 tot 21.30 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Er zijn al verschillende feestjes aangemeld voor deze datum, het wordt dus vast en zeker weer gezellig druk. Kom je met meer dan 5 kinderen, dan kun je ook vooraf via de site kaartjes reserveren.

Namens alle medewerkers: alaaaaaf! en tot 16 februari! Volg ze ook op Facebook: SkateSwing RC de Oude Molen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>