Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: f65895
Foto:
Algemeen

Kennisfabriek met Hardstyle DJ B-Front

Beek en Donk - In De Boemerang werd vrijdag 1 februari hardstyle DJ B-Front verwelkomd. De bijna 40 aanwezige kids kregen van DJ B-Front volop informatie, de gelegenheid om vragen te stellen en de kans om met hem op de foto te gaan.

Tijdens het kenniscollege vertelde Bob van der Palen, beter bekend als DJ B-Front, hoe het is om professioneel DJ te zijn. Tijdens zijn boeiende verhaal hoorden wij onder andere dat Bob al op 8-jarige leeftijd werd geïnspireerd door muziek. Hij noemt DJ Zany (met zijn roots in Beek en Donk) als zijn grote voorbeeld. DJ B-Front begon toen hij 10 was al met produceren in de studio van zijn buurman. Inmiddels heeft hij vele bekende nummers op zijn naam staan en draait hij op 's werelds grootste outdoor festivals als Defqon en Tomorrowland.

De avond werd afgesloten door de Beek en Donkse DJ-T (Tijl van de Gender) die een geweldige set had voorbereid, waarop de kids (en vrijwilligers) nog even flink konden losgaan.

Deze activiteit werd georganiseerd in samenwerking met de KennisFabriek van Bibliotheek De Lage Beemden en met technische ondersteuning van Teen Events Laarbeek. De volgende activiteit van De Boemerang is de Carnavalsdisco op vrijdag 1 maart. Meer informatie en inschrijven: www.boemerangbeekendonk.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>