Logo mooilaarbeek.nl
Fox en de Strotjes    | Fotonummer: 2573af
Fox en de Strotjes (Foto: Fox en de Strotjes )

21e Laarbeekse Vrouwenavond met 'Fox en de Strotjes'

Laarbeek – Internationale Vrouwendag wordt altijd gevierd op 8 maart. In Laarbeek gebeurt dat dit jaar precies op diezelfde dag. In het Buurthuis van Mariahout kunnen vrouwen genieten van een inspirerende avond met een verhaal over India en een optreden van 'Fox en de Strotjes'. Zet het alvast maar in je agenda.

Inspirerend verhaal over India
Internationale Vrouwendag is de dag die staat voor het gevoel van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld. Dit jaar is het thema 'Heldinnen'. Iedereen kent er wel een: van bekende tot minder bekende vrouwen. Een vrouw die aan het begin van de 21e Laarbeekse Vrouwenavond haar verhaal doet is Henny Hommersom-Verrijt uit Gerwen. Zij vertelt over India, het land waar ze al vaak geweest is. Afgelopen jaar ging ze er samen met Thea van Rixtel uit Beek en Donk naartoe. Henny vertelt over het geitenproject, het opzetten van een weeshuis en de onderwijsprojecten. Geniet van haar inspirerende verhaal en wie weet vindt u haar wel een heldin.

'Fox en de Strotjes'; voetjes van de vloer
Na de pauze komen de stembanden in actie. Dan is het hele podium van het Buurthuis voor 'Fox en de Strotjes', die Nederlands repertoire laten horen uit de jaren '50, '60 en beginjaren '70. Met een vette knipoog naar vroeger dus. U zult vast nummers herkennen en mee kunnen zingen. Heerlijk toch?

Laarbeekse vrouwen: bestel maar, bestel maar ...
Wil je dit niet missen? Je kunt kaartjes reserveren bij Dora Donkers – vóór 25 februari – voor €7,50 per stuk, incl. koffie/thee. Zij is bereikbaar op 0499-422551 en via de mail: bhjdonkers@kpnmail.nl. Het programma begint 's avonds om 20.00 uur en de zaal is om 19.30 uur open. Kaartjes zijn eventueel ook op 8 maart verkrijgbaar bij de kassa. Mis het niet.

Tekst: Dieuwke Kommerij

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>