Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c32489
Foto: Joost Duppen

De kaartverkoop voor het Oktoberfest Aarle-Rixtel gaat online

Aarle-Rixtel – De kaartverkoop voor het Oktoberfest Aarle-Rixtel gaat 1 maart van start. Dit jaar zijn er geen fysieke verkoopadressen, alle kaartjes worden online verkocht. Ben er snel bij, want ook de editie van 2019 wordt weer supertoll!

Tickets zijn via oktoberfest-aarle-rixtel.nl te bestellen, daarna is het zaak om op de kalender een dikke rode cirkel om het eerste weekend van oktober te zetten. Dorstige types in goed aangesnoerde dirndl en klassieke lederhosen kunnen dan hun hart ophalen. Het Oktoberfest Aarle-Rixtel barst namelijk vrijdag vier en zaterdag vijf oktober weer compleet los. Met de line-up van dit jaar staat de tent weer gegarandeerd op z'n kop.

***Cäpt'n. KLUG & die ZwergSteirer
De hoofdact, een grote internationale naam in oktoberfest-land, is geen onbekende. De vierkoppige band ***Cäpt'n. KLUG & die ZwergSteirer pakt wederom de bus vanuit de Oostenrijkse alpen naar het Aarle-Rixtelse feestterrein. In het verleden behaalde resultaten bieden in dit geval wel garantie voor de toekomst. In 2016 wist de band de tent al plat te spelen en ook dit jaar is dat zeker het geval.

Zowel vrijdag als zaterdag sluiten kapitein Klug en z'n maten het feest af, maar ook het programma voorafgaand aan het optreden van de Oostenrijkers is niet mis. Voor vrijdag is Woenderbaar vastgelegd en op zaterdag zal 'thuisploeg' Die Partyhosen het feest openen.

Voor wie even de grote tent wil ontvluchten is er ook dit jaar een tweede tent om te feesten, beide avonden draait oktoberfest en après-ski DJ Immer Hansi daar de boel plat. Genoeg om je op te verheugen, ben er dus bij als 1 maart het digitale verkooppunt op oktoberfest-aarle-rixtel.nl haar deuren opent.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>