Afbeelding

Voor wie collecteer jij tijdens de Collecteweek van 2019?

Algemeen

Laarbeek - De Collecteweek Laarbeek zoekt vrijwilligers die zich één keer per jaar in willen zetten als collectant voor de in totaal twintig goede doelen met een CBF-keurmerk. Vanaf vrijdag 15 februari start de collecte-organisatie daarom met een flyeractie onder het motto: 'Voor wie collecteer jij tijdens de Collecteweek?'

Dit jaar zetten de collectanten zich in de week van maandag 1 tot zaterdag 6 april, weer in voor de collecte van de twintig fondsen gezamenlijk. Elke kern van Laarbeek heeft een eigen lijst met goede doelen waarvoor zij collecteren. Voorbeelden hiervan zijn Stichting Alzheimer Nederland, de Hartstichting en de KWF-Kankerbestrijding.

De meeste van de collectanten dragen het goede doel waarvoor ze collecteren een warm hart toe. Zo kennen zij bijvoorbeeld iemand die baat heeft bij dat doel. Daarom bij deze de vraag: Voor wie collecteer jij tijdens de Collecteweek van 2019? Alle aanmeldingen en informatievragen zijn welkom via collecteweeklaarbeek@gmail.com. Namens alle goede doelen en de collecte-organisatie alvast hartelijk dank!