Logo mooilaarbeek.nl

Infoavond over autisme

Lieshout - Wat gebeurt er in het hoofd van iemand met autisme? Als je daar wat meer inzicht in hebt kun je het gedrag wat daaruit voortkomt wat beter begrijpen.

Autisme brengt soms lastige situaties met zich mee. Mensen met autisme zien en beleven de wereld op een andere manier dan mensen zonder autisme. Dat kan hun gedrag en reacties verklaren, maar kan ook misverstanden opleveren. Omgaan met autisme is leren leven met uitdagingen.

Informatieavond
Op donderdag 21 februari wordt er door de KVL, samen met GVO-Lieshout, een avond georganiseerd over dit onderwerp. De avond wordt verzorgd door Siet Kusters-Willems en Monique van der Aa, ambulant medewerkers Laarbeek-Gemert-Bakel van ORO.

Er wordt gestart met een stukje theorie: wat is autisme en hoe wordt de diagnose gesteld. Daarna wordt uitgelegd wat in de begeleiding en/of opvoeding helpend kan zijn. Vervolgens wordt de koppeling naar de praktijk gemaakt met een aantal voorbeelden. Ook zal er ruim gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.

Iedereen is welkom
De infoavond wordt gehouden op donderdag 21 februari 20.00 uur, in Zaal de Koekoek in Lieshout. Iedereen die geïnteresseerd is in autisme is welkom. Entree is gratis en vooraf opgeven is niet nodig.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>