Logo mooilaarbeek.nl
Mustang 66    | Fotonummer: 27ab62
Mustang 66 (Foto: )

Mustang 66 treedt op in Ons Tejater

Lieshout - Ja hoor, het is weer zover! Ons Tejater heeft weer een ouderwetse 'muziek uit de jaren '60-avond'. Op zaterdag 23 februari komt 'Mustang 66' weer een daverend optreden verzorgen. Ons Tejater weet dat heel veel mensen naar deze avond uitkijken.

Was het enkele jaren geleden een experiment, de muziekavond is niet meer weg te denken uit de programmering. En, als altijd, weer in de prachtige versierde zaal, met dansvloer. U kunt losgaan als u wilt, maar u mag ook wegdromen en genieten van de nostalgie en de muziek. Niks moet!

Mustang 66 probeert de originele sound van de jaren '60 zo goed mogelijk te benaderen en ze hebben hun instrumenten en versterkers hierop aangepast.

Dat betekent dus: een echte band uit de jaren 60, met instrumenten uit die tijd. Het belooft weer grandioos gezellig te worden. Mustang 66 is een paar jaar geleden ook in Ons Tejater geweest en u hebt massaal gevraagd om ze nog eens uit te nodigen. Bij deze dan. Luister en dans en geniet van Mustang 66. En natuurlijk is de eerste consumptie voor Ons Tejater.

Voor kaartjes of informatie: www.vierbinden.nl/onstejater. U kunt de week voor het optreden ook kaartjes ophalen in het Dorpshuis.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>