Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 287541
Foto: Foto:

De Werkgroep houdt voorbespreking commissievergaderingen

Laarbeek - De Werkgroep houdt op donderdag 14 februari de voorbespreking van de commissievergaderingen van februari. De voorbespreking is in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk, om 20.15 uur staat de koffie klaar.

Op de agenda's van de commissies staat onder andere:

Sociaal Domein 19 februari 2019; Rapport rekenkamercommissie over participatie in het sociaal domein, oordeel over de begroting van Senzer 2020, het beschikbaar stellen van een krediet voor beleid op het gebied van recreatie en toerisme.

Ruimtelijk Domein 20 februari 2019 ; vaststelling van een aantal bestemmingsplannen in Mariahout, Lieshout en Aarle-Rixtel, voorstel tot herinrichting achterzijde Leliestraat, onderhoud riolering, krediet voor vervanging bruggen Lekerstraat, krediet voor onderzoek verplaatsing Jan Linders .

Algemene Zaken 21 februari 2019; Samenwerkingsakkoord Metropool regio Eindhoven, beschikbaar stellen krediet aanschaf sofware.
U kunt de volledige agenda's vinden op de site van de gemeente.

U bent van harte welkom! Bent u niet in de gelegenheid om te komen, maar wilt u toch uw mening kenbaar maken? Dat kan via het mailadres dewerkgroep@gmail.com of via de raadsleden.

U vindt de contactgegevens via www.dewerkgroep.nl of bel met Rick van Bree raadslid van De Werkgroep: via tel 0492-463951.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>