Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 5cc1a9
Foto: Anne Wittebol

Workshop voor agrarische vrouwen van ZLTO afdeling Laarbeek

Laarbeek - Aan alle agrarische vrouwen van ZLTO afdeling Laarbeek. Ben je trots op je bedrijf en wil je daar wel eens aandacht voor? Vraag je je ook wel eens af wat je moet doen tegen ongenuanceerde of zelfs onware artikelen in de krant? Of wil je je stem wel eens laten horen in het dorp… of daarbuiten?

ZLTO staat als sector regelmatig in de spotlights, en communicatie wordt ook voor individuele ondernemers steeds belangrijker. Zij willen je daarom graag meer handvatten geven om zelf je eigen verhaal goed te kunnen vertellen, om te gaan met kritische burgers, op te staan tijdens bijeenkomsten etc. Als velen hun verhaal vertellen, bereiken ze meer dan in de verdediging te schieten bij elk artikel. Zo houdt het ZLTO het roer in eigen hand in plaats van speelbal te zijn van media of anderen. En zo krijgt jouw bedrijf en deze sector de waardering die het verdient, in jouw gemeente én landelijk.

Deze workshop wordt gegeven door Kim Roetert van ZLTO. Zij zal toelichten wat ZLTO op dit gebied doet en wat je zelf kunt doen.

Aan de orde komt:
· Hoe staat het nu eigenlijk met het imago?
· De enorme kracht van het persoonlijke verhaal
· Hoe kun jij invloed uitoefenen op het imago én dat leuk vinden?
· Hoe reageer je op kritische vragen of zelfs weerstand?

Deze avond is op maandag 18 februari om 19.30 uur in het Buurthuis in Mariahout.

De commissie agrarisch vrouwenwerk, Miriam Berkvens, Jolande Kuijpers en Rianne Bouw hopen op een goede opkomst. Graag tot dan!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>