carnvalsconcert harmonie O&U
carnvalsconcert harmonie O&U Foto: joost duppen

Tropicano&U, a ticket to the tropics

Algemeen

Beek en Donk - Koop nu uw ticket to the tropics bij Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning! O&U neemt u mee op reis naar verschillende zonnige bestemmingen. We vliegen naar het tropisch Ganzendonckse carnaval met tussenstops in Spanje, Mexico en Rio de Janeiro in Brazilië.

Duik uw kast in, trek uw slippers, zwemkleding en Hawaii blouse aan, en begeeft u zich op 23 februari en 1 maart naar de incheckbalie in Muziekcentrum Het Anker in Beek en Donk. Uw vlucht zal om 20.00 uur vertrekken. Tickets voor slechts € 13,- zijn te koop bij de vaste verkooppunten: www.oenu.nl, Bloematelier De 4 Seizoenen op het Piet van Thielplein en Fietsvakman Van den Berg op het Heuvelplein.

Muziekcentrum Het Anker wordt omgetoverd tot een waar tropisch strandparadijs. Hopelijk houdt u van ananas en heeft u geen angst voor flamingo's. Voor deze ene keer is schaamteloos rennen voor het reserveren van uw stoel met uw strandlaken dan ook toegestaan! Tijdens de reis vliegen u vele herkenbare zomerse meezingers om de oren. U leest het goed, de avond zit vol (gezamenlijke) zang, dus uw gouden microfoon en sambaballen mogen meegenomen worden.

En weet u wat nou eens leuk is? Voor de pauze zit er een gigantisch groot orkest. Het harmonieorkest wordt dit jaar niet alleen versterkt door het combo en de zangers. Ook het jubilerend jeugdorkest schuift voor de pauze bij het grote orkest aan. Voor de vaak nog jonge muzikanten lijkt dit misschien een pittige muzikale uitdaging, maar daar is op de repetities weinig van te merken. Zij spelen hun partij met verve en zijn een mooie toevoeging op het 'groot' orkest.

Een fantastische avond die u niet wilt missen. Heeft u nog geen ticket to the tropics bemachtigd? Koop deze dan snel zodat wij u kunnen meenemen op een droomreis naar de zon!