Logo mooilaarbeek.nl
De deelnemers van Budoclub Beek en Donk    | Fotonummer: 30c32e
De deelnemers van Budoclub Beek en Donk (Foto: )

Budoclub Beek en Donk op bezoek in Lieshout

Beek en Donk - Op 10 februari was Budoclub Beek en Donk te gast op het lage banden toernooi van judoclub Avanti in Lieshout. Er waren 6 judoka`s namens Budoclub Beek en Donk op het toernooi actief.

Siem Rooijakkers werkte hard om zijn partijen te winnen. Hij won er uiteindelijk 2 waardoor hij een mooie 3e plaats behaalde. Jorn Claassen had een pittige poule en was erg aan zijn tegenstanders gewaagd. Hij wist 2 wedstrijden te winnen na beslissing van de scheidsrechter. Het leverde hem een 2e prijs op.

Bram Vogels won 3 wedstrijden in zijn poule. Door aanvallend judo veroverde hij op deze manier een mooie 2e plaats! Joey Gruijters sleepte de 3e prijs in de wacht door het winnen van zijn 1e wedstrijd. Het was een waardevolle ervaring voor hem, het gaat steeds beter!

Daan van de Bogaart won alle wedstrijden in zijn poule. Hij belandde hiermee op de hoogste plaats op het ereschavot! Tom van de Bogaart behaalde de 4e plaats door het winnen van een wedstrijd in zijn poule. Gefeliciteerd judoka's met de behaalde resultaten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>