Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c01c58
Foto:

Supermarkten spelen slim in op trend Sensuele Polonaise

Laarbeek – De Sensuele Polonaise is helemaal in trek. U heeft het vast wel meegekregen, de razende populariteit van deze carnavalskraker van Hij die van De Beweging. Zo moet je niet raar opkijken als je 'een likske in ouwe nek' krijgt wanneer je rustig ergens aan de bar een biertje drinkt.

Iedereen wil van deze hype natuurlijk graag een graantje meepikken. Zeker nu deze kraker op Spotify en iTunes beschikbaar is, lijkt de opmars van De Sensuele Polonaise niet meer te stoppen. Over drie weken barst het carnaval los. Dus als je als bedrijf mee wilt profiteren van de buzz dan is het zaak om snel te schakelen.

Voor de supermarkten van Laarbeek reden om hun assortiment razendsnel uit te breiden met de zogenaamde 'nekpoetsers'. Dat zijn vochtige doekjes waarmee je in een handomdraai je nek poetst. Handig en hygiënisch wanneer je zo'n 'likske in ouwe nek' krijgt, zo is de gedachte. En dat is niet zo gek gedacht, want niet iedereen zit daar op te wachten is inmiddels de ervaring. Maar het heeft ook ludieke kant natuurlijk, want absurdistisch is het zeker. Wie had een jaar geleden nou gedacht dat men in 2019 carnaval gingen vieren met een pakje nekpoetsers op zak?

Vanaf komend weekend zijn ze overal in de Laarbeekse supermarkten te vinden, vlakbij de stellingen waar het bier staat.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>