Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: b21b52
Foto: Danny van Schijndel

BLØF, MAAN en De Jeugd Van Tegenwoordig op WiSH Outdoor

Beek en Donk - Donderdagmiddag presenteerde WiSH Outdoor de eerste namen van haar line-up. Naast BLØF, Brennan Heart en De Jeugd Van Tegenwoordig zijn onder andere MAAN, D-Block & S-te-Fan (Ghost Stories live), Lucas & Steve, Warface (heavy artillery), Ch!pz, D-Sturb, Frenna,  Phuture Noize en Toy-Box deze zomer te vinden op het Brabantse festival dat bekend staat om haar creatieve randprogrammering, uitbundige podia en closing shows. Het weekendfestival vindt plaats van 5 tot en met 7 juli in Beek en Donk.

Overige namen die WiSH Outdoor heeft bevestigd zijn DAISY, Daredevils, Deadly Guns, Eauxmar, Freddy Moreira, The Hillbilly Moonshiners play Mumford and Sons, Jay Reeve, Killshot (live), La Fuente, Nafthaly Ramona, Sjaak, Smèrrig Diskjochies, Trobi, Uncaged en Yung Felix.

Gedurende drie dagen ligt het karakter van het festival op een cross-over programmering, met een mix van pop en rock live bands en dominante muziekstijlen zoals dance en hardstyle. Dit jaar is WiSH Outdoor een samenwerking aangegaan met Q-Music. Het hele weekend host de radiozender Q-Music – De Foute Stage, waar alle foute hits, guilty pleasures en feestnummers samen komen. Verder zijn er weer diverse stage-hostings naast vertrouwde area's als de Ace of Spades, Villa Ananas en Woetstok. Bezoekers kunnen het eerste weekend van juli ook genieten van gloednieuwe hostings als Verknipt, Bontgenoten, Nel's Schuurcafé en Music Made Addictz (by D-Block & S-te-Fan).

In de aankomende weken worden meer namen bekendgemaakt. De kaarten voor WiSH Outdoor zijn nu te koop via de website (wishoutdoor.nl/tickets).

Lees ook

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>