Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto van een eerdere uitvoering van Toneelvereniging De Vriendenkring   | Fotonummer: 93bdf5
Archieffoto van een eerdere uitvoering van Toneelvereniging De Vriendenkring (Foto: Daphne van Leuken)
Evenementen

Lieshouts hotel kampt met groot personeelstekort

Lieshout - Je kan tegenwoordig geen krant meer openslaan of journaal bekijken of de horeca is in het nieuws, dat er geen personeel aan te komen is, en dat veel zaken in problemen komen door deze onderbezetting.

Hotel ?t Zitvergeneugt in Lieshout is ook zo'n bedrijf die daar zwaar onder gebukt gaat, en het zwaar heeft om de drie sterren die ze heeft te kunnen behouden. Ook voor het personeel dat er nog werkt is het extra aanpoten omdat het werk toch allemaal moet worden gedaan, wat vaak tot spanningen en extra stress zorgt.

Koste wat kost wil de manager, de heer O. Dikkenberg, het personele probleem oplossen en heeft daar op zijn eigen creatieve manier een oplossing voor gevonden. Omdat er nog wat personeel uit moet werken en na de carnaval pas echt een tekort ontstaat, ook mede door het aankomende wintersportseizoen, met daardoor de nodige blessures, dus het daarbij behorende ziekteverzuim, wil de heer O. Dikkenberg een paar meekijkavonden houden.

Deze meekijkavonden zijn voor iedereen, jong en oud, met en zonder ervaring, die belangstelling hebben. Op alle niveaus is er een tekort, van de keuken tot in de bediening, maar ook in de schoonmaak. Deze avonden zijn in de weekenden en op woensdagavonden, zodat je geen smoes hoeft te verzinnen bij je huidige baas.

Meekijkavonden zijn niet gratis, kosten deelname is €6,50 p.p. en ze zijn van 20.00 tot 23.00 uur. Adres van het hotel is Grotenhof 2 te Lieshout. Als u zeker wilt zijn van een kaartje dan is er een voorverkoop die maandag 11 maart van start gaat Top 1 Toys van Berlo, in de Dorpstraat in Lieshout. Datums van de kijkavonden zijn 30 en 31 maart, 3, 5, 6, 7, 10, 12 en 13 april.

De heer O. Dikkenberg hoopt op veel belangstelling en hoopt op deze manier zijn tekort aan personeel in te kunnen vullen. Mede ook omdat hij binnenkort zeer hoog bezoek verwacht, op koninklijk niveau, en dan moet echt alles weer op rolletjes lopen.

Kiest u voor een baan in dit geweldig hotel, dan kan het ook zo maar zijn dat u per direct ook lid bent van toneelvereniging 'De Vriendenkring' uit Lieshout, maar dat is in deze meer een formaliteit. Alvast veel kijkplezier bij een van de toneeluitvoeringen van 'Prinselijke Problemen'.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>