Thomas Fritsen (ASV'33) wordt fel op de huid gezeten door een verdediger van Milheezer Boys Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

Opnieuw verlies voor ASV'33

Aarle-Rixtel - ASV'33 ontving afgelopen zondag Milheezer Boys op sportpark de Hut. De rood-witten kwamen sterk uit de startblokken. Al in de tweede minuut was er een grote kans via Thomas Fritsen.

Na een goede individuele actie werd zijn schot van richting veranderd en belandde op de paal. Vijf minuten later gaf Thijs van Uden een goede voorzet en kreeg Thomas Fritsen weer de kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar zijn inzet stuitte op de keeper. Na een goede openingsfase leek het of de thuisploeg wat gas terug nam wat resulteerde in enkele kansen voor Milheezer Boys. In de 17e minuut moest Erwin van Dijk ingrijpen in eigen strafschopgebied maar deed dit in de ogen van de scheidsrechter niet correct: penalty. Deze werd prima binnengeschoten door Stijn Broeks. Een kleine tien minuten later werd een vrije trap van Milheezer Boys snel genomen en kon ingetikt worden door Tom Peters. Dit bracht de score op 0-2, wat tevens de ruststand was.

In de tweede helft waren er nauwelijks noemenswaardige momenten. In de 80e minuut schoot Thomas Fritsen naast. Ook Teun van Asten wist het net niet te vinden toen hij in de 86e minuut vanaf randje strafschopgebied de bal in de handen van de doelman schoot. Omdat ASV'33 meer risico's ging nemen kwam de uitploeg er nog een paar keer gevaarlijk uit, maar deze uitbraken werden op tijd onschadelijk gemaakt. Diep in de blessuretijd kon de Aarlese eer nog worden gered. Een voorzet van Thimo van der Steen kwam op het hoofd van Kevin van Schijndel, maar hij wist in vrije positie niet raak te koppen.

Volgende week staat de '6-puntenwedstrijd' tegen het MVC uit de Mortel op het programma.

Opstelling ASV'33: Martijn Verbakel, Robbert Mol, Bart Wilms, Pim van den Tillaart, Erwin van Dijk, Bart Vermeulen, Teun van Asten, Peer van de Kerkhof (60e Kevin van Schijndel), Stijn Kersjes (86e Luc Bankers), Thijs van Uden (46e Thimo van der Steen), Thomas Fritsen.