Onderweg naar de sensuele polonaise
Onderweg naar de sensuele polonaise

Gelimiteerde deelname Workshop Sensuele Polonaise

Algemeen Carnaval

Ganzendonck - Op carnavalsmaandag wordt de uitgestelde workshop rondom de sensationele Sensuele Polonaise gehouden bij het etablissement van Dave Eigest. Ondanks het feit dat de mediahype rondom de polonaise is gaan liggen vreest uitbater Dave Eigest van Café Van de Burgt en grote aanloop.

Ook de organiserende Beweging Op d'n Tocht (onder intimi ook bekend als Hij die van de Beweging) ziet zoals gewoonlijk op tegen de voorbereidingen die getroffen moeten worden om de avond in goede banen te leiden.

Aanvankelijk zag het ernaar uit dat het Heuvelplein een heuse feesttent zou krijgen zodat de enorme toeloop voor de sensuele polonaise in goede banen geleid zou kunnen worden. Achteraf bleek het gehuurde tentdoek nodig te zijn voor de aankleding van de Hennies. Dave Eigest en de Beweging hebben daarop gezamenlijk besloten toegangsnummers uit te reiken om er voor te zorgen dat de avond een ordentelijk verloop kent. Tevens wil de Beweging de noodzakelijke maatregelen treffen om de toegang tot het podium vrij te houden voor het omvangrijke duo De Hennies.

Uitreiking toegangsnummers
De Beweging Op d'n Tocht reikt op vrijdagavond in Het Anker tijdens het traditionele carnavalsconcert deelnamenummers uit waarmee toegang wordt verleend aan Café van de Burgt voor de beruchte maandagavond aan het Heuvelplein. Vrienden van de facebook-pagina van Hij die van de Beweging krijgen voorrang bij de uitgifte van nummers.