Afbeelding

Superhulp in Ganzendonck: 'DE MARIO'

Algemeen Carnaval

Ganzendonck - Alle deelnemers aan de Ganzendonckse optocht kunnen zich verheugen op de komst van een nieuwe carnavaleske hulplijn: 'DE MARIO'.

DE MARIO is bij velen beter bekend als Prins Luuk XXIX, kabouter Plop, groot inspirator van wat men nu Splash noemt, verantwoordelijk voor menig in de onecht gesloten huwelijk en onuitputtelijke bron van carnavaleske flauwekul. Waar hij ook zijn bijdrage levert, de Teugelders, CV de Vijver of de Drieka's, hij steekt er altijd bovenuit.

Binnen zijn talloze taken voor het Ganzendonckse carnaval heeft hij zich jarenlang beziggehouden met het bedenken van ludieke acties en de kolderieke uitvoering daarvan. Dit altijd gecombineerd met vakmanschap en grote kennis van allerlei praktische en technische aspecten die opgedaan zijn tijdens Carnaval als DE MARIO, maar ook in het dagelijkse leven als zijn alter ego Mario. Na vele gesprekken, lang onderhandelen en de nodige toezeggingen is de optochtcommissie trots te kunnen zeggen dat ze een overeenstemming heeft bereikt. DE MARIO is bereid zijn expertise te delen met alle (aspirant) optochtdeelnemers. Dus twijfel niet. Heb je technische kwesties waar je niet uitkomt, ben je benieuwd of je bouwsel wel veilig genoeg is, vraag je je af of de boodschap overkomt, heb je hulp nodig om je kar de reis van Donk naar Beek te laten overleven, ben je benieuwd hoe je het best papier-maché kan maken of wil je weten hoe je het meest effect uit je litertje verf kan halen? Aarzel niet en vraag het DE MARIO. Hij weet echt raad! Zijn mailadres staat vanaf nu 24/7 voor je open. Mail DE MARIO op demario@teugelders.nl.