Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 65d24d
Foto:
Carnaval

Grandioze Miniplaybackshow CV De Heikneuters

Heidurp - De jaarlijkse Miniplaybackshow van CV De Heikneuters vond zondag 17 februari plaats in het Buurthuis in Mariahout. Met maar liefst 23 optredens door jeugd van eigen bodem was het een middag vol vermaak. De zaal zat bomvol met ouders, familieleden en vrienden van de deelnemers.

De artiesten, in de leeftijd van 2 tot en met 14 jaar, lieten een diversiteit aan optredens zien. Als klap op de vuurpijl gaf de Funny-8 van basisschool Bernadette een geweldige show met een mix van liedjes gecombineerd met special effects op het gebied van licht en geluid.

Het ervaren duo Haike Aarts en Diek Lukkassen verzorgde de presentatie deze middag en zij wisten de deelnemers op een leuke manier op hun gemak te stellen. De driekoppige jury bestaande uit Joan van Berlo, Mario van Dinther en burgemeester Frank van der Meijden voorzag de optredens van professioneel commentaar en had ook dit jaar weer de grootste moeite om deze diversiteit aan optredens te beoordelen.

De prijsuitreiking was in handen van Prins Tom en Prinses Vivian, bijgestaan door Adjudant Stijn en zijn Hofdame Susanne. De gespannen snoetjes logen er niet om en de deelnemers waren maar wat blij met hun welverdiende trofee.

De winnaars in de diverse categorieën van Miniplaybackshow 2019 zijn:
Categorie 0 tot en met 6 jaar individueel: 1e prijs: Lize van Uden, Emma met 'Fat deg pa hjernen'. 2e prijs: Xyen Bijvelds, Ernst & Bobbie met 'Soepkip'. 3e prijs: Ise v.d. Linden, Mega Mindy met 'Tijd voor Mega Mindy'.

Categorie 0 tot en met 6 jaar groepen: 1e prijs: Nova Heesakkers, Sjors Vermeulen, Milou Gottenbos, Dena Smits & Sam Vermeulen, Djumbo met 'Boyz & Girlz'. 2e prijs: Dyiu Bijvelds & Jake van Tien, Marcus & Martinus met 'Make you believe in love'. 3e prijs: Daan Huijbers en Tess Groeneveld, Cowboy Billy Boem met 'Cowboy Billy Boem'.

Categorie 7 tot en met 9 jaar individueel: 1e prijs: Yuna Bijvelds, Laura Marano met 'Miraculous', 2e prijs: Vince van Berlo, Sonic met 'I'm blue'.

Categorie 7 tot en met 9 jaar groepen: 1e prijs: Guus en Wout Verbakel, Han Gilsing, Rover Aarts, Tije en Ole Kremer, Feestteam met 'Waar zijn die schoenen dan'. 2e prijs: Mara Beestman, Jill van Berlo, Lieke Beniers, Jade Gilsing en Kyra de Bijl, Spice Girls met 'Wannabe'. 3e prijs: Silke v.d. Linden & Lizzie Verbakel, Kinderen voor kinderen met 'Plastic soep'.

Categorie 10 tot en met 14 jaar individueel: 1e prijs: Dana van Berlo, Davina Michelle met 'Duurt te lang'.

Categorie 10 tot en met 14 jaar groepen: 1e prijs: Yara v.d. Linden, Vlinder Aarts & Lina v.d. Heuvel, Wieke Philine met 'Heartbreaker'. 2e prijs: Tara van Gogh & Renske van Roosmalen, Ciske de Rat met 'Krijg toch allemaal de klere'.

De jeugdcommissie van CV De Heikneuters kijkt met trots terug op een gezellige middag vol fantastische optredens! Kijk ook eens op Facebook: CV De Heikneuters en op www.heikneutersmariahout.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>