Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: b97b0f
Foto: Joost Duppen
Carnaval

Kolderzitting in Ganzendonck

Ganzendonck - Het is bijna zover, de Kolderzitting! Het 'volkstheater' waar prominente Beek en Donkenaren op ludieke wijze hun verhaal vertellen met dit jaar als thema 'ÔK Moi?' Het Kolderpresidium presenteert op zondagmorgen 3 maart in Koldertheater Den Burgt aan het Heuvelplein in Ganzendonck een prachtig programma.

De deuren gaan open om 10.30 uur waar het publiek tot 11.11 uur op Brabantse gastvrijheid wordt onthaald door Het Kolder Presidium en door hun enige echte skônste Kolderrinnekes voorzien worden van een… jawel, gratis carnavalsontbijt in de vorm van 'Mik mi ei'.

Om 11.00 uur gaan ze gezamenlijk repeteren omdat de interactie tussen de Kolderaars en het publiek een belangrijke garantie is voor een juiste Kolderieke theatersfeer. Klokslag Elf over Elf beklimt de eerste Kolderaar het spreekgestoelte om zijn kolder over het publiek uit te strooien. Tot 13.11 uur kolderen de Kolderaars er luchtig op los met kolderieke waar- of onwaarheden die elke toehoorder in vertwijfeling brengen… of nie misschien?!

Maar wie zijn die kolderaars dan?
Deze veelgehoorde vraag is de afgelopen weken regelmatig gesteld aan leden van Het Kolderpresidium. Het kolderpresidium maakt bij deze, met gepaste trots, alle prominente Kolderaars bekend, te weten; De enige echte ervaren Kolderaar, Foute Vinylshow presentator Stephan van Schijndel; Muzikale duizendpoot en 'leader off the Nummerke Drie band' Nick Heesakkers; De smaakvolle Tasty-Tom directeur en ex-boer… Hans Vereijken; Het Creatieve brein van Laarbeek; Joey van der Leemputten. De artistieke voorvrouw van succesformatie Zingiz… Wieke de Wit en last but not least de ex-pastoor en Grote Klasse ex-LUUK… Theo van der Aa!

Een prachtig rijtje van 'Kolder-prominenten' die spontaan hun medewerking verlenen aan dit unieke Koldertheater in Ganzendonck! Na afloop van de Kolderzitting blijft het gezellig en wordt iedereen 'al borrelend' uitgenodigd om deel te nemen aan een vruchtbare Kolderieke nabeschouwing. Toegang is gratis op vertoon van uw gratis vrijkaart. Zorg dat u deze gratis vrijkaarten te pakken krijgt, dit mag u niet missen. Voor het eerst zijn er dit jaar ook gratis introducékaarten, op zowel de witte- als zwarte markt in omloop zodat niemand alleen hoeft te komen. Dit unieke dorpsevenement wordt mede mogelijk gemaakt en positief ondersteund door de Dorpsraad Beek en Donk.

Blijf ze volgen op hun Facebookpagina (Kolderzitting Ganzendonck) waar aanvullende Kolderinformatie verstrekt wordt. Tot op de Kolderzitting!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>