Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Ganzegat: Bourgondival 2019

Algemeen Carnaval

Ganzegat - Bourgondival staat voor Bourgondisch, maar ook voor carnaval en festival. Een festival voor drie generaties Ganzegatter. Vader en moeder, opa en oma en ook de jeugd is welkom op carnavalsdinsdag. De bedoeling is er met elkaar een echt Aarles feest van te maken.

In een dorpsplein-achtige setting vinden op verschillende podia en tussen het publiek diverse activiteiten en onverwachte optredens plaats. Met medewerking van De Brabantse Jongens (met o.a. Henk van beek en Lucie van Gerwen) en nog veel meer andere carnavaleske, onverwachte en humoristische intermezzo van Ganzegatse bodem belooft een gezellige middag te worden.

Bourgondival wil mensen verrassen, waarbij de interactie met het publiek centraal staat. In ongedwongen sfeer samen carnaval vieren. Een middag door en voor de Ganzegatters.

Bourgondival vindt plaats op dinsdag 5 maart in de residentie aan het Heuvelplein te Aarle-Rixtel. In samenwerking met AR-Events. De tent gaat open om 13.00 uur en het programma begint om 13.30. Kaarten à €7,50 zijn te koop bij Snoeperij Jantje, Straat Magellaan en Café DejaVu en Café Bij van Dijk.