Logo mooilaarbeek.nl
Carnaval

Geslaagde Seniorenmiddag Ganzendonck

Ganzendonck - De Teugelders van Ganzendonck kunnen terugkijken op een geslaagde Seniorenmiddag in Muziekcentrum 't Anker. Deze middag werd georganiseerd door de Club van 100 in samenwerking met de KBO en de Horeca van Beek en Donk.

De middag werd gepresenteerd door Hanneke van Oss en Maarten Maas. De muzikale omlijsting was in handen van De Coöperatieve Stoom Afblaaskapel onder leiding van Martien Wagelmans. Na het openingswoord van Prins Luuk XLVII traden de Ganzendonckse Dansmariekes op met hun gardedans. Daarna was het de beurt aan de amusementsgroep Tlupt Oit De Hand uit Liessel. Aan het hoofd van de vliegtuigcrew stond captain Jack Brokken. Het Liessels viertal vermaakte het publiek met verschillende liedjes en sketchjes over hun avonturen in de lucht. Hierna brachten de Party Freunden (Beek en Donk) de stemming er goed in. Hun liedjes werkten zo aanstekelijk dat Prins Luuk XLVII en zijn Gekleed Gevolg spontaan aan een polonaise begonnen. Na dit feestgedruis was het de beurt aan de eerste kletser van de middag Jeroen van Nunen uit Wintelre. Als Ben van 't Circus nam hij het publiek mee op zijn avonturen in en met het circus.

Na de pauze traden opnieuw de Dansmariekes op, dit keer met hun showdans. Daarna was het de beurt aan Boer Tinus, die samen met zijn broer het duo Erpels oit ut Zakske vormt. Zij vermaakten het publiek met hun liedjes en anekdotes. Vooral de pauw en de kalkoen uit het dierenpark bij 'De Regt' blijven bij menig bezoeker in herinnering.

Hierna verscheen de tweede kletser in de ton. Niemand minder dan Frank Schrijen uit Boxmeer. Als Gradje Boemel nam hij samen met het publiek het plaatselijke en regionale nieuws door. Aan het einde van zijn optreden gaf hij het publiek nog een definitie van 'geluk in het leven hebben'. "Echt geluk is: als je pech hebt en je merkt het niet!"

De Party Freunden kregen de eer om deze Seniorenmiddag af te sluiten. Dat deden ze op een voortreffelijke manier met een ode aan Prins Luuk XLVII en een medley van carnavalsliedjes uit de 'oude doos'.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>