Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 7e09a8
Foto:
Carnaval

Seniorencarnavalavond KBO Mariahout geslaagd

Mariahout - De seniorencarnavalavond in Mariahout werd 13 februari geopend met het optreden van de dansmariekes. De prins wenste iedereen een fijne avond. Tiny van Leuken was de man die alles aan elkaar praatte en dat ging hem goed af.

De muzikale begeleiding was van de Grottendorfers, die ook erg goed waren. De Ontspanning groep begonnen met het optreden van een schoonmaakploeg. Daarna kwam het optreden van een echtpaar die een dagje gingen fietsen. Toen een optreden van Henk Habraken met het lied De tijd van toen. Ook waren er twee dames die zich op zaten te maken de ene dame met verschillende cosmetica en de andere met allemaal levensmiddelen.

Verder kwam er een bezorgdienst die allemaal pakjes af moet leveren. Henk van de Wetering uit Rooi zong het lied Mar-tien.

De volgende act ging over een verzorgingshuis. Op het laatst werd een medley gezongen van o.a. 'We hebben een woonboot' en een lied van Ria Valk, Mouth en MacNeal en de Alpen zusjes.

De artiesten waren: Jo van Uden, Harrie bekx, Toon v.d. Heuvel, Tonnie Beniers, Sjaan v.d. Laar, Maria Eeuwes, Piet van Lierop, Jan Vesters, Christien v.d. Berg, Annie van Hoof, Noud Maas, Peter Teurlings en Theo van de Sanden, die tevens de regisseur was.

De kleding was door Tina Verhoeven aangeboden. De grime werd verzorgd door Jan van Turnhout en Tonnie Beniers. De vier wethouders hebben de hele avond de mensen van hun drankjes voorzien. Het was weer een zeer geslaagde avond.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>