Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto   | Fotonummer: 5a7a49
Archieffoto (Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk))
Evenementen

Roparun Sponsordiner 2019

Laarbeek - Het Running Team Laarbeek houdt ook in 2019 weer een Sponsordiner. Dat diner vindt plaats op zaterdag 13 april bij De Brabantse Kluis aan de Kloosterdreef in Aarle-Rixtel vanaf 19.00 uur. Deelname aan het diner kost €70,00 en daarvoor krijgt u een heerlijk diner inclusief drankjes. Het diner wordt met zorg bereid door de keukenbrigade van de Brabantse Kluis.

Het Running Team is het team van de Brabantse Kluis dankbaar dat ze voor 2019 hun gastheer willen zijn. Naast voortreffelijk eten en drinken wordt er ook nu weer gezorgd voor onderhoudend entertainment. Een optreden wordt o.a. verzorgd door Striepke Veur, die garant staan voor een gezellige sfeer en de avond wordt verder muzikaal omlijst door pianist Gerie van Gerwen. Er komt natuurlijk nog wat bij, maar dat blijft voorlopig even de verrassing. Dus naast een verrukkelijke maaltijd zijn er voldoende ingrediënten om er een mooie avond van te maken. Deze avond is uitstekend geschikt b.v. als een bedrijfsetentje/uitje of een groep vriend(inn)en of als familiediner of zomaar om hun doelstelling te ondersteunen.

Een tafel reserveren is heel eenvoudig mogelijk. U kunt kaarten bestellen door het bedrag van €70,00 p.p. over te maken op rekening van Runningteam Laarbeek: IBAN NL03 RABO 0154 1799 49 o.v.v. sponsordiner. U krijgt dan de kaartjes toegestuurd.

De opbrengst van dit diner wordt besteed aan de palliatieve zorg van mensen met kanker in al haar facetten. Door het bevorderen van de lichamelijke, sociale, emotionele, intellectuele en spirituele gezondheid van de mens, wordt getracht de kwaliteit van leven van mensen (volwassenen en kinderen) met kanker te veraangenamen en te verbeteren. Dit onder het motto: "Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven". Graag ontmoet het Running Team u op deze avond.

Mocht u geen ruimte voor het sponsordiner hebben maar wel het doel willen steunen, ga dan naar www.roparun.nl. Klik op doneer en kies voor team 56. Elke bijdrage is uiteraard welkom. Voor meer informatie: Hein Maas (hf.maas@gmail.com) en Jan Dekkers (j.dekkers6@telfort.nl).

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>