Logo mooilaarbeek.nl
Villa Ananas in Beek en Donk   | Fotonummer: 0d6243
Villa Ananas in Beek en Donk (Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R))
Evenementen

Villa Ananas Koningsdag Beek en Donk binnen 30 seconden uitverkocht(!)

Beek en Donk - Villa Ananas Koningsdag keert terug in Beek en Donk. Op 27 april wordt het 21+ festival bezocht door 1500 feestvierders. En dat het festival razend populair is, bleek dinsdagavond wel tijdens de kaartverkoop die om 19.00 uur van start ging. Slechts 30 seconden na de start waren alle 1500 kaarten verkocht.

Villa Ananas is al jaren een van de absolute hotspots op het festivalterrein van WiSH Outdoor. Sinds enkele jaren vindt het festival ook plaats tijdens Koningsdag aan de Parklaan in Beek en Donk. Mede-organisator Jimmy van der Leemputten laat weten blij verrast te zijn met de snelle verkoop van alle kaarten. Enkele kaarten zijn enkele minuten later teruggekomen in de verkoop door mislukte betalingen, maar ook deze zijn hierna snel verkocht.

Op de Facebookpagina van Villa Ananas zijn inmiddels al veel oproepen geplaatst om alsnog kaarten te kunnen bemachtigen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>