Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 20f2dd
Foto:
Algemeen

Huldiging jubilarissen bij Supportersclub 'De Lieshoutse Wielrenners'

Lieshout - Tijdens de drukbezochte jaarvergadering van supportersclub 'De Lieshoutse Wielrenners' werden de jubilarissen gehuldigd en werd Maria van den Hoogenhoff-van Vijfeijken benoemd tot erelid.

Voor het eerst sinds 18 jaar heeft de supportersclub weer Lieshoutse wielrenners. Twee jeugdige inwoners uit Lieshout hebben een KNWU-licentie aangevraagd en hebben het hele veldritseizoen 2018/2019 hun wedstrijdjes gereden. Ze reden in de jongste categorie van de jeugd. Over de wedstrijden is een puntenklassement opgemaakt en Nick van Eck won dit. Zijn zus Nina van Eck werd 2e. Zij ontvingen een enveloppe met inhoud en een bloemetje.

Er waren dit jaar maar liefst 20 jubilarissen; 3 gouden (50 jaren lid), 5 robijnen (40 jaren lid) en 12 zilveren (25 jaren lid), in totaal goed voor 650 verenigingsjaren. De gouden jubilarissen zijn Thieu Kessels, Tony Gruyters en Frans van de Kam, zij kregen een speld. Voor een 40-jarig jubileum is een herinneringsschild en deze gingen naar Marco Manders, Fonsa van Veggel-van Kaathoven, Joan van den Broek, Cor Manders en Dinie Manders-Endevoets. Het verenigingsbord voor de 25-jarige jubilarissen ging naar Léon van Berlo, Fraukje Peeters, Corry Beks-Damen, Carel Beks, Piet Damen, Hans van Vijfeijken, Twan van Veggel, Marc van Veggel, Jan van Veggel, Annie van Veggel-Raaijmakers. En alles ging vergezeld van een bloemetje. 175 leden van de supportersclub zijn nu gehuldigd als zilveren jubilaris. 45 leden die 40 jaren lid zijn en 11 leden die 50 jaren lid zijn. Één lid is maar liefst 60 jaren lid.

Ook werden alle medewerkers geëerd door Maria van den Hoogenhoff-van Vijfeijken te benoemen tot erelid van de supportersclub, zij is al bijna 50 jaren actief voor de supportersclub.

De jaarvergadering had zoals gebruikelijk een vlot verloop. Voor de pauze werd 2018 afgehandeld. De pauze met gratis loterij volgde en vervolgens 2019 met de verkiezingen en huldigingen. Het programma werd voorgesteld en de 47e vijfdaagse voor de schooljeugd is het eerste evenement dat gehouden wordt van 15 tot en met 19 april. Meteen gevolgd door de 46e jeugdronde op zondag 21 april. Dinsdag 11 juni staat de 64e Grote Bavaria-Ronde van Lieshout op het programma, dit keer weer een avondcriterium. Het veldrit gebeuren is toe aan een lustrum. De 40e Bavaria-veldrit staat voor zondag 17 november op de agenda en de 40e jeugdveldrit voor zondag 1 december.

De avond werd afgesloten met een kaartavond. Het rikken werd gewonnen door Cor van Alphen, 2e Jan van Veggel en 3e Hetty van de Laar. Bij het jokeren ging de eerste prijs naar Peter Rüb, 2e Nellie Migchels en 3e Carola Peeters.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>