Afbeelding

Nieuwe secretaris voor BC De Ganzeveer

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - De jaarlijkse ledenvergadering van badmintonclub De Ganzeveer vond donderdag 21 februari plaats. Tijd om terug en vooruit te blikken naar de ontwikkelingen van de vereniging.

Één van de onderwerpen die werden besproken, was het aanpassen van het Huishoudelijk Reglement i.v.m. de ontwikkelingen in de Privacywet. In eerste instantie lijkt zoiets van weinig invloed voor een vereniging als De Ganzeveer, echter komt hier toch veel meer bij kijken. Er vond een gezonde discussie plaats in de vergadering, waarna de leden instemden met het voorstel van het bestuur om de stukken aan te gaan passen.

In de bestuurssamenstelling vonden wat wijzigingen plaats. Luc Musters had zijn eerste ambtstermijn van drie jaar er op zitten en was herkiesbaar om hier weer drie jaar hier aan vast te plakken. De leden hoefden niet lang na te denken en stemden unaniem Luc terug in het bestuur. Ook secretaris Lianne Martens was aftredend dit jaar. Na acht mooie jaren in het bestuur, vond zij het nu genoeg geweest. Voorzitter Oskar Martens (geen familie van) zette Lianne uitvoerig in het zonnetje en bedankte haar met een cadeaupakket voor haar inzet de afgelopen jaren. Rik Sanders had zich verkiesbaar gesteld en de leden stemden ook hem unaniem in het bestuur. Rik zal de functie van secretaris direct overnemen van Lianne.

Ook werd er nog bekend gemaakt wie 'Vrijwilliger van het Jaar' geworden is. Joan Pieloor is al jaren één van de dragende krachten van de activiteitencommissie en is daarnaast vrijwilliger tijdens de jeugdtraining. Meer dan genoeg redenen om haar dus deze prijs in ontvangst te laten nemen!