Logo mooilaarbeek.nl
Thea van Rixtel (l) en Henny Hommersom-Verrijt (r)   | Fotonummer: 5399e7
Thea van Rixtel (l) en Henny Hommersom-Verrijt (r) (Foto: Mark Barten)
Evenementen

Kaartverkoop Vrouwenavond loopt voortvarend

Laarbeek – Veel vrouwen willen de Laarbeekse Vrouwenavond op vrijdag 8 maart in het Buurthuis van Mariahout niet missen. De kaartverkoop loopt voortvarend en dat is goed nieuws. Er zijn nog een kleine tien kaarten. Voor de snelle beslissers dus.

Met beelden erbij
Aan het begin van de avond gaat Henny Hommersom vertellen over haar reis naar India. Afgelopen jaar ging Thea van Rixtel uit Beek en Donk met haar mee. Henny vertelt gepassioneerd over het geitenproject, het opzetten van een weeshuis en de onderwijsprojecten. Laat je verrassen.

'Fox en de Strotjes'
Na de pauze is het tijd voor luchtigheid. 'Fox en de Strotjes' laten Nederlands repertoire horen uit de jaren '50, '60 en beginjaren '70. Met een vette knipoog naar vroeger dus. Wie weet neuriet of zingt u de bekende nummers als vanzelf mee.

De laatste kaartjes
De laatste kaartjes kun je bestellen voor €7,50 per stuk, incl. koffie/thee bij Dora Donkers. Zij is bereikbaar op 0499-422551 en via de mail: bhjdonkers@kpnmail.nl. Het programma begint 's avonds om 20.00 uur en de zaal is om 19.30 uur open.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>