Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 53321f
Foto: Joost Duppen
Evenementen

Carnavalsconcert TropicanO&U, muziek de boventoon

Beek en Donk – Voornamelijk muziek en minder sketches, dat was het programma van het tropische concert dat afgelopen zaterdag gegeven werd. O&U doet waar ze goed in is, muziek maken. Met een combo en tien solisten werd het een swingende avond.

We wôrre dur wèrem van!
Met een vette knipoog naar het motto van 'De Teugelders' ontvangt O&U haar gasten met een 'Ticket to the tropics'. Nadat een 'charmante' stewardess vlieginstructies heeft gegeven, kan de muzikale reis starten. Met dirigent Henk van de Weijer aan het roer worden veel warme oorden over de hele wereld bezocht en komt het hele reisgezelschap via Latijns-Amerikaanse landen met een muzikale meezing-medley weer gewoon in ons koude kikkerlandje. Dit jaar een hoofdrol voor de muziek met maar liefst drie saxofoonsolo's. Margo, Teun en Fenne nemen met hun zwoele sax-klanken het publiek mee naar warmere oorden. De dynamiek van de slagwerkgroep zorgt ervoor dat je eigenlijk niet op je stoel kunt blijven zitten. Naast opzwepende ritmes kunnen ze ook zacht en subtiel spelen.

Lees het complete artikel in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 28 februari.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>