Afbeelding

Jaarvergadering ADW in teken van feest en afscheid

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - De goed bezochte jaarvergadering van T.S.C. Aan de Wielen, op 22 februari, stond in het teken van huldigen van de jubilarissen, afscheid nemen van een bestuurslid en vooruitkijken naar het 50-jarig bestaan.

Na het voorlezen van de jaarverslagen van de secretaris en penningmeester, stond de bestuursverkiezing op het programma. Na ruim 44 jaar bestuurslid te zijn geweest stelde Rini Daniëls zich niet meer herkiesbaar, hij blijft wel allerlei hand- en spandiensten verrichten. Met algemene stemmen werd Lud Antonie gekozen tot zijn opvolger.

Daarna werd al vast vooruitgeblikt naar het 50-jarig bestaan van de vereniging dat in 2021 gevierd gaat worden. Momenteel zijn zeven van de 19 oprichters nog lid van de club. In het najaar van 2019 zal onder de leden een oproep gedaan worden om zitting te nemen in een comité om allerlei activiteiten te gaan organiseren voor dit gouden jubileum.

Tot slot van de vergadering werden een aantal jubilarissen in de bloemetjes gezet. Het kwartet 40-jarige jubilarissen bestond uit; Jo Verhoeven, Jo Vriens, Bert Aarts en Lia v.d. Laar. Het zevental zilveren jubilarissen die gehuldigd werden waren; Jeandré van Roij, Mia Beniers, Truus van Egdom, Frans v.d. Kam, Marco Eijkemans, Thijs en Dinette van Rosmalen. Voor de meesten van hen (een paar konden door omstandigheden niet aanwezig zijn) was voorzitter Ton Schepers in de boeken gedoken om wat anekdotes en wetenswaardigheden op te diepen.