Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 2d1486
Foto:
Evenementen

Kwintet Factor 5 bij Raadhuispodium

Beek en Donk - Kwintet Factor 5 uit Gemert speelt samen met veelbelovende Harpiste en Bugelspeler op het Raadhuispodium op zondag 17 maart om 11.00 uur. De prachtige omlijsting van kunstwerken van de eveneens uit Gemert afkomstige kunstenaars maakt dit muziekfeest op locatie compleet: Francine van Dijk met fotografie, en Theo van de Werff met schilderijen en beelden in steen en hout.

Het kwintet Factor 5 bestaat uit: Peter Kisters (hoorn), Janine Leenders-v/d Vossenberg (dwarsfluit), Monique van Vugt (fagot), Erwin Schrijer (klarinet) en Karin Rutten (hobo). Factor 5 is opgericht in 1995 als een gelegenheidsensemble voor een koffieconcert. Ze spelen sinds 2014 in de huidige samenstelling, en hun genre is zeer gevarieerd.

De titels van enkele stukken zijn: 'Humoreske' van Alexander Zemlinsky, 'Chanson de Matin' van Edward Elgar, 'Five Easy Dances' Denes Agay, 'Vent de Folie' van Didier Favre. Samen met Bugel: 'Milonga del Angel' van A. Piazolla

Op deze zondagmiddag spelen ze afwisselend met twee jonge zeer veelbelovende muzikanten. Harpiste: Hanna van Nistelrooij uit Gemert is 18 jaar en bespeelt een haakjesharp. Bugel speler: Daniël van Oorschot uit Handel is 17 jaar, en in korte tijd al een zeer veelzijdig muzikant.

U kunt reserveren via de link op de website of intekenen op de lijst die ligt in 't Oude Raadhuis. Geef u snel op, want de Raadhuispodium concerten zijn zeer gewild en lopen snel vol. Entree en koffie zijn gratis. Een financiële bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Meer informatie kunt u vinden op: www.oudraadhuis.nl of de Facebookpagina: Oud.Raadhuis.Laarbeek.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>