Personages van de Sensuele Polonaise
Personages van de Sensuele Polonaise

Laatste instructies Workshop Sensuele Polonaise

Algemeen Carnaval

Ganzendonck - Na een maandenlange voorbereiding is het aanstaande maandag 4 maart dan eindelijk zover. Café Van de Burgt in Ganzendonck gaat om 21.00 uur open voor de Workshop Sensueel Polonaiselopen (met de kleren aan).

Een hand die zachtjes vastgehouden wordt of streelt. Een vriendelijk likje in de nek. Vaak wordt het onderdrukt in de polonaise, terwijl het zo veel leuker is. In deze workshop leer je om dit soort intimiteiten niet meer te onderdrukken in de polonaise maar (letterlijk) te omarmen.

Ruim 4000 liefhebbers stonden na een oproep op Facebook al rond de 11de van de 11de te popelen om hieraan deel te nemen. Toen ook nog bekend werd dat De Hennies hun carnavalskraker De Sensuele Polonaise live ten gehore komen brengen die avond was de gekte compleet.

Maar er zijn slechts 250 tickets beschikbaar, is nu bekend gemaakt. Dat betekent dat een strikt toegangsbeleid noodzakelijk is. Dat is niet alleen voor de veiligheid, maar we willen het graag intiem houden, zegt De Beweging. Daarmee belooft het een exclusieve ervaring te worden voor de happy few, de crème-de-la-crème van carnavalvierend Ganzendonck.

Volgers van de Facebookpagina Hij die van De Beweging krijgen sowieso voorrang. Zij kunnen zich nu al inschrijven met hun Facebookaccount en zijn daarmee verzekerd van deelname. Verder zijn inschrijvingen nog mogelijk op vrijdag tijdens het carnavalsconcert van O&U in het Anker en op zaterdagavond bij Titaliaanse Huis vanaf 20:00 uur. Iedere deelnemer krijgt een uniek startnummer dat tevens de plek in de polonaise aangeeft. De nummers worden in een willekeurige volgorde verstrekt.

De Beweging heeft bovendien besloten een beperkt aantal wildcards te verstrekken aan mensen die verkleed komen als een personage uit de videoclip (te zien op YouTube) van Hij die van De Beweging. De organisatie heeft speciaal voor deze deelnemers ook een meat&griet met De Hennies, inclusief fotomomentje, in petto.