Tonpraoters bij ASV'33

Algemeen Carnaval

Ganzegat - De carnaval wordt bij ASV'33 afgetrapt op vrijdagavond 1 maart met topkletsers, een DJ en een nieuwe prins. Het thema van dit jaar luid: 'Helden van toen en nu!'

Om 20.30 uur is iedereen welkom om bij de Aarlese voetbalclub de carnaval in te luiden. Met twee topkletsers wordt er een beroep gedaan op de lachspieren van de aanwezigen. Andy Marcelissen, verkozen tot Brabants kampioen tonpraoten 2019, zal samen met Jasper van Gerwen, bekend van zijn buuts Stefke de Strandwacht en vrijgezel Wilbert van Wijnhoven, de lachers op hun hand krijgen.

Daarnaast zal er afscheid worden genomen van prins Maikel Kluijtmans. Natuurlijk wordt er een nieuwe prins van ASV'33 bekendgemaakt. Hou daarvoor social media en website in de gaten. Hierbij de hints: 1. Onze hoogheid is fan van rood en wit. 2. Onze hoogheid slaat een feestje niet gauw over. 3. Onze hoogheid houdt van sterke drank. 4. Onze hoogheid draait voor een toets zijn of haar hand niet om. 5. Onze hoogheid heeft pas nog sneeuw gezien. 6. Onze hoogheid loopt hard van stapel voor een medaille. 7. ASV'33 stroomt door het bloed van zijn schoonfamilie. 8. Onze hoogheid werkt hard in de verdediging.

Bovendien zijn er prijzen voor de best verklede carnavalsvierder van de avond en voor diegene die de nieuwe prins goed weet te raden. Muziek wordt verzorgd door DJ Ronald Lentjes, bekend van discotheek 'The Ultimate Dream'.