Afbeelding

Lovely Pictures nieuwe sponsor TTV Een en Twintig 7

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Na de training van maandag 18 februari is de gloednieuwe teamsponsor van team 7 bekendgemaakt! Eigen teamlid Helmi Kivits-Eekels is met haar bedrijf Lovely Pictures degene die in 'the picture' staat op de shirts van team 7. TTV Een en Twintig wenst team 7, inclusief de teamsponsor veel succes dit competitieseizoen.

Competitiewedstrijden
Donderdag 21 februari was het op en top tafeltennis bij de vereniging in Beek en Donk! Met maarliefst 5 thuisspelende teams was er genoeg te beleven voor alle tafeltennis liefhebbers. Uiteraard is de drukbezochte avond met een gezellig onderonsje van alle teams wederom bijzonder plezierig afgesloten.

Namens team 1 speelden Stefan Hamelijnck, Jordi Kivits en Peter v.d. Eijnde hun thuiswedstrijd tegen Valkenswaard 1. Doordat Stefan 1 partij won, Peter en Jordi allebei de 3 enkel wedstrijden wisten te winnen en de dubbel met winst werd afgesloten door de laatstgenoemden, eindigde de stand in een 8-2.

Team 2 mocht spelen tegen ATTC '77, hierbij won Rowena de Haas alledrie haar wedstrijden. Jeroen Engelhart wist 2 enkel wedstrijden te winnen en Joost van Goch won er 1. Ook het dubbelpunt wisten Jeroen en Rowena samen binnen te halen waarmee de eindstand op 7-3 kwam te staan.

Guido Graat had duidelijk een goede avond om punten te pakken voor team 3, hij won al zijn enkel wedstrijden tegen tegenstander Stiphout. Ton Paardekooper wist er 2 te winnen en won ook de dubbel samen met teamgenoot Dirk v/d Venne. Dirk wist helaas geen punten te pakken bij de enkels. Eindstand 6-4

Team 4 had het beduidend lastiger donderdagavond. Zij verloren met 4-6 tegen Budilia. Paulos Kallah en Addy Verbakel wonnen beiden 2 wedstrijden. Patrick Biemans lukte het helaas niet om één van zijn wedstrijden te winnen deze keer.

De 2 mannen van team 5 hebben ook goede zaken gedaan deze avond. Zowel Roel Beekmans als ook Rolf Hendricksen wisten al hun wedstrijden te winnen. De dame van het team, Eva Verrijt wist ook nog 1 punt binnen te slepen. Met ook de winst van de dubbel eindigde het in 8-2.

Kijk voor de overige uitslagen en meer informatie op de website van TTV Een en Twintig, www.ttveenentwintig.nl en like de tafeltennisvereniging op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het actuele tafeltennisnieuws.