Afbeelding

CV De Heikneuters bezoekt ouderenlandgoed Grootenhout

Algemeen Carnaval

Heidurp - Carnavalsvereniging de Heikneuters heeft afgelopen zaterdag een bezoek gebracht aan ouderenlandgoed Grootenhout te Mariahout. De hoogheden kwamen vergezeld van een grote delegatie binnen. Het bestuur, de Raad van elf, de Hoge raad en de Dansmariekes maakten op de muziek van Blaaskapel de Grottendorfers een gezellig entree.

Voor veel van de aanwezigen zorgde de Carnavalsmuziek voor een feest der herkenning en er werd volop mee geklapt en waar mogelijk gedanst. De Dansmariekes zetten hun beste beentje voor en de aanwezigen genoten daar zo van dat ze zelfs twee keer hebben gedanst. Op de muziek van de Grottendorfer Blaaskapel werd volop de polonaise gelopen en was duidelijk zichtbaar wat muziek teweegbrengt.

CV de Heikneuters dankt ouderenlandgoed Grootenhout hartelijk voor het warme ontvangst. Niets zo mooi als op zo'n middag uitgenodigd te worden en al zo vroeg in de middag een gezellig feest met elkaar te vieren. Deze activiteit komt dan ook jaarlijks terug op onze agenda.

Nog een week en dan barst het Carnavalsfeest los. CV de Heikneuters met hoogheden Prins Tom, Prinses Vivian, Adjudant Stijn en Hofdame Susanne hoopt u allen in grote getalen te mogen begroeten op een van de gezellige middagen en avonden die georganiseerd worden en uiteraard tijdens de optocht. Kijk voor het volledige programma op www.heikneutersmariahout.nl. Alááf!