Kamping Kitsch in het Heidurp

Algemeen Carnaval

Heidurp - Op carnavalsmaandag (4 maart) vanaf 20.00 uur is het 'BIG PARTIEEEE' bij de Pelgrim. Dresscode: meest sexy camping outfit. En zorg dat je smerig gestemd bent, want het wordt een avond vol lekkere activiteiten en schunnige sensatie.

Prins Tom, prinses Vivian, adjudant Stijn en hofdame Susanne zijn natuurlijk ook van de partij. Ook zij zullen verrast worden door de speciale acts. Rond een uurke of 12 komt er nog een speciaal gastoptreden van een zeer gewaardeerde, regionale beroemdheid.

Djim, beter bekent als 'dun DJ van dun avond', en Vinnie, zijn jarig en geven hun verjaardagspartijtje. Om dit niet zomaar voorbij te laten gaan, wordt iedereen gevraagd een klein cadeautje voor ze mee te nemen. Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe… koekoek!

En last but not least, is er ook een loterij waarbij iedereen kans maakt op een speciaal verwenarrangementje. Dus vergeet niet om lootjes te kopen op de avond zelf, zodat je er lekker bij zult zitten! De entree is uiteraard gratis, maar wel eerste rang voor iedereen. Ze zien jullie graag op de Kitsche Kamping!