Peter v.d. Sande en Tessa van Schaik
Peter v.d. Sande en Tessa van Schaik Foto: Col Warnaar

Tessa van Schaik Indoor Kampioen Dressuur Laarbeek

Sportnieuws Sport

Lieshout - De laatste paarden dressuurwedstrijd van het indoor seizoen bij Manege d'n Perdenbak werd vrijdag 1 maart gereden. Een competitie over 5 wedstrijden waarvan 3 wedstrijden telden met de plaatsing punten van de dag. Deze avondwedstrijd was zeker spannend, er waren 6 ruiters die kans maakten op de titel.

Met een klein verschil won Tessa van Schaik deze wintercompetitie en kreeg uit handen van de voorzitter van de Stichting, dhr. Peter v.d. Sande een medaille en een mooie blijvende herinnering. In april krijgen zij nog een clinic aangeboden en deze wordt gegeven door dhr. Chris Haazen. De organisatie bedankt alle sponsors en vrijwilligers die deze competitie mogelijk hebben gemaakt.

De uitslag van de dressuur was als volgt:
In de klasse B startte Kelly vd Heijden met Klassy Colour HC en zij kregen voor deze 1ste keer 177 punten.

In de klasse L werd Joy Epke met Sprankel Z 1ste met 195 punten en 2de met 184.5, Daisy Roijackers en Ferrero werden 3de met 187 en 4de met 180 punten.

In de Klasse M werden Tessa van Schaik en Faith 2de met 185.5 en 3de met 180 punten, Patricia van Oorschot en Hatseflats werden 4de met 182 en 1ste ook met 182 punten, Imke van Erp en D'amour werden 4demet 182 en 5de met 178.5 punt, Jacqueline Blom en Deauville werden 2x 6de met 171 en 177 punten.

Iedereen gefeliciteerd met het behaald resultaat. De organisatie kijkt uit naar het outdoor seizoen waarin een nieuwe competitie gehouden zal worden. Op 15 maart is de finale voor de pony ruiters in de manege en ook daar wordt dan de kampioen bekend gemaakt.