Afbeelding
Foto: Foto:

Voorbespreking De Werkgroep

Algemeen Politiek

Laarbeek – De Werkgroep houdt maandag 11 maart haar voorbespreking van de Raadsvergadering van 14 maart. De voorbespreking is in het Ontmoetingcentrum van Beek en Donk. Om 20.15 uur staat daar de koffie klaar.

Op de agenda van de raad; een krediet voor aanpassing beleid recreatie en toerisme, de vervanging van fietsbruggen aan de Lekerstraat, het onderhoudsprogramma wegen, de aankoop van software, zienswijze risicoprofiel veiligheidsregio, samenwerking metropool Eindhoven, Woonzorgboerderij Aarle-Rixtel, diverse bestemmingsplannen, herinrichting N615 bij de Leliestraat, onderhoudsprogramma riolering, onderzoek verplaatsing Jan Linders, Kaderbrief 2020 Senzer, beleidsplan Sociaal Domein.

U leest het; er is weer van alles te bespreken zoals bijvoorbeeld de verplaatsing van Jan Linders. De Werkgroep is daar geen voorstander van. Dus als u daarover uw mening wil geven, dan bent u van harte welkom.

Bent u niet in de gelegenheid om te komen en wilt u toch uw mening kenbaar maken, dan kan dat via het mailadres dewerkgroep@gmail.com of via een van de raadsleden van De Werkgroep. U treft hun contactgegevens aan op www.dewerkgroep.nl of bel met Rick van Bree, fractievoorzitter van De Werkgroep. Tel. 0492-463951.