Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: cf2d25
Foto:
Evenementen

Laarbeekse dames in kindervoorstelling Houtse Toneelgroep

Laarbeek/Helmond - Dianne, Belinda en Janine, drie toneelspeelsters uit Laarbeek, spelen eind maart mee in de fantastische kindertoneelproductie 'Oma's aan de macht' van de Houtse Toneelgroep te Helmond. De dames worden enthousiast wanneer zij vertellen over hun hobby: toneel!

Ze zitten al enkele jaren samen bij de toneelgroep in Helmond. Ook Krista, hun toneelgenootje, die tot voor een half jaar geleden in Lieshout woonde, speelt mee. "Je helemaal inleven in een ander personage, dat is ontzettend leuk!" Ben jij nieuwsgierig naar de doldwaze kindervoorstelling en wil jij Laarbeeks acteertalent zien 'shinen' op het podium, bestel dan snel je kaarten!

'Oma's aan de Macht', het verhaal:
Meestal zijn oma's lief en verwennen ze hun kleinkinderen met cadeautjes en snoep. De oma's in dit verhaal zijn echter compleet anders! Oma Pandora en haar vriendinnen Secretia en Kenau zijn namelijk gruwelijk gemeen, ze haten de wereld en zijn ontzettend jaloers op kinderen. De oma's zijn het zat. Ze worden weggeduwd in de rij, niemand staat voor ze op in de bus en ze worden in een flat gestopt. De oma's komen daarom in opstand. Zij willen aan de macht! Voor deze opstand hebben ze echter wel heel veel geld nodig.

Daarom bedenkt Pandora een sluw, crimineel plan. Samen met haar vriendinnen als handlangers wil ze dit plan gaan uitvoeren op de verjaardag van haar kleindochter Sam. Maar zal dit plan wel slagen? Of steekt de excentrieke, speurende inspecteur van Balen hier een stokje voor? En zal die rare kinderjuffrouw Dora Dartel geen roet in het eten gooien?

Wil jij weten of dit ietwat spannende, maar vooral doldwaze avontuur goed afloopt? Kom dan gezellig kijken naar de voorstelling. Natuurlijk zijn (lieve!) oma's ook welkom. Speciaal voor deze voorstelling mogen lieve oma's zelfs gratis komen kijken wanneer zij één of meerdere kleinkinderen meenemen!

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf ca. 5 jaar. De duur van de voorstelling is ongeveer 40 minuten voor het eerste bedrijf, gevolgd door 15 minuten pauze, gevolgd door het tweede bedrijf van 40 minuten. Speeldata: zaterdag 23 maart, 19.00 uur en zondag 24 maart, 10.30 en 14.00 uur in De Geseldonk, Helmond. De entree bedraagt €5,00 per persoon. Reserveren is mogelijk door een sms/whatsapp bericht te sturen naar 06-12895727. Bellen kan natuurlijk ook. Of reserveer online via www.houtsetoneelgroep.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>