Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Kleurrijk vrijwilligersfeestje BC Mixed

Anja Beekmans, vrijwilliger van het jaar bij BC Mixed  | Fotonummer: c88e8b
Anja Beekmans, vrijwilliger van het jaar bij BC Mixed

Beek en Donk – Om de vrijwilligers te bedanken organiseert het bestuur van Badmintonclub Mixed ieder jaar de Kaderavond. Zo ook zaterdag 9 maart. Maar liefst 41 personen hadden zich aangemeld voor dit leuke feestje: een kinderfeestje. Van koekhappen tot de stoelendans, alles kwam voorbij. Anja Beekmans werd op deze avond uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Iedereen ging met volle buikjes en een snoepzak naar huis.

De ontvangst was hartelijk. Een beker met je naam erop en een vrolijke en kleurrijk versierde zaal. Een mooie start voor een mooi feestje. De aanwezigen werden in zes groepen verdeeld waarna via een ballonnenspel werd bepaald wie de jarige was in ieder groepje. Toen kon het feest pas echt beginnen. De jarige en de tafel werd versierd en er volgden een reeks aan leuke spelletjes: koekhappen, dropvetereten en de stoelendans. Nadat de 'kinderen' een songtekst hadden gekregen om per groepje een optreden voor te bereiden kwamen de friet en snacks op tafel. En na zes spetterende optredens kregen alle jarigen een medaille en een zuurstok. Voor de 'kinderen' die op hun feestje waren kregen ze een snoepzak om uit te delen. Het werd een feest om niet snel te vergeten.

Jan Driessens Vrijwilligers Award 2019
In de pauze van het feest werd omgeroepen of Anja Beekmans zich wilde melden bij de ballenbak. Nietsvermoedend kwam ze naar voren en werd ze door het voltallige bestuur gefeliciteerd met haar benoeming tot vrijwilliger van het jaar. Anja is 13 jaar bestuurslid geweest. Daarnaast is ze voorzitter van de Bijzondere Activiteiten Commissie en verzorgt ze al jaren de sponsoring van de vereniging. Ze is een clubmens pur-sang, iemand die de vereniging altijd op een positieve manier uitdraagt. De benoeming ging dan ook met een groot applaus gepaard. Anja ontving een oorkonde en een mooie bos bloemen.

Voor alle foto's en meer info over de vereniging kijk je op www.bcmixed.nl. Je volgt de vereniging ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>