Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

M.O.V. groep Aarle-Rixtel steunt doel in Ghana

Aarle-Rixtel - In de periode na Aswoensdag tot Pasen is het vastentijd, De M.O.V. (Missie, Ontwikkeling, Vrede) groep uit Aarle-Rixtel gaat voor een doel in Ghana. De M.O.V. groep heeft al 15 jaar een samenwerking met Ghana en steunt het ziekenhuis St John of god in Duayaw Nkwanta.

Dit jaar is het project voor de babyafdeling en hebben ze een couveuse geregeld op hun verzoek. Op dit moment zijn er 2 personen van de werkgroep M.O.V. in Ghana om de oude en huidige projecten te bekijken. Zijn de projecten uitgevoerd zodat het geld op juiste plek is besteed. Ze maken veel foto's en vertellen hun verhaal op woensdag 10 april in Kapelle aan de Bosscheweg 18 in Aarle-Rixtel om 19.30 uur.

De huis-aan-huiscollecte is op 13, 15 en 16 april. Op deze dagen kunt u een collectant verwachten aan de deur. Wilt u het project ondersteunen, dan kunt u een bedrag doneren op rekeningnummer NL26RABO 0166160393. Zij kunnen nog collectanten gebruiken in deze periode, hiervoor kunt u zich aanmelden. Bel naar 0492-383091. Houd DeMooiLaarbeekKrant in de gaten, er volgt meer nieuws over de reis.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>