Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 268d24
Foto:
Sport

E-talents cup vv Mariahout

Mariahout - Op het sportpark van vv Mariahout vond zaterdag het eerste E-talents toernooi plaats. Het toernooi werd georganiseerd door de nevenactiviteitencommissie in samenwerking met de KNVB.

Circa 50 enthousiaste kinderen van 10 tot 17 jaar gingen de strijd aan. Op het voetbalveld werden de voetbal skills geoefend, terwijl in de kantine FIFA 19 werd gespeeld op de Playstation. Ondanks het stormachtige weer vermaakten de spelers zich prima en streden fanatiek om de overwinning. Uiteindelijk wist het team van Merlijn Kuijpers en Ruud Vogels de voetbal skills te winnen.

In de finale van het FIFA 19 toernooi stonden het team van Bram Robbescheuten en Job van Roosmalen tegenover het team van Guus Vogels en Glenn Biemans. Uiteindelijk wist het team van Bram en Job te winnen, en mocht de felbegeerde beker in ontvangst nemen. Merlijn, Ruud, Bram en Job mogen zich de E-sporters 2019 van vv Mariahout noemen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>