Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 66a2fe
Foto:
Algemeen

Voorbereidingen rommelmarkt Sparta'25 in volle gang

Beek en Donk - Het is op zondag 30 juni al weer de vijfde keer dat de rommelmarkt van Sparta'25 wordt gehouden. En elk jaar wordt deze markt groter, beter bezocht en beter georganiseerd. Een rommelmarkt met circa 200 kramen, horeca, muziek en vermaak. Een uitje voor jong en oud.

Heb jij nog spullen die Sparta'25 mag verkopen?
Heb jij de zolder of de garage opgeruimd? Ben je daar nog leuke, mooie, bruikbare spullen tegen gekomen? Maar weet je niet goed waar je er mee naar toe moet? Nou, dan neem gerust contact met Sparta'25 op. En natuurlijk ook als u binnenkort spullen tegenkomt die het liefst direct kwijt bent.

Zoals ieder jaar zamelen zij namelijk spullen in de vereniging Sparta'25, zelf verkopen op de rommelmarkt van Sparta'25. De opbrengsten hiervan komen geheel ten goede aan de vereniging.

Hebt u nu al spullen die zij mogen gaan verkopen? Bel dan gerust! Dan spreken ze af of u ze naar Sparta'25 brengt of dat zij ze bij u thuis ophalen! Bel met één van de volgende personen en dan wordt het geregeld. Danny Verlijsdonk: 06-22860232 of Bas v/d Vossenberg: 06-53828707 (na 16.00 uur) of met Gerry Vogels: 06-48613727.

Huur je liever zelf een kraam?
Heb je liever zelf een kraam om je eigen spullen te verkopen, dan kan natuurlijk ook. Een kraam heb je al voor €20,00. Deze staat al opgezet voor je klaar. Liever een grondplaats? Dat is mogelijk voor €10,00. Kijk voor meer informatie op www.rommelmarktsparta25.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>