Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Volkstuinvereniging 'De Koppel' doet mee aan NLdoet

Aarle-Rixtel - Leden en vrijwilligers van de volkstuinvereniging 'De Koppel' gaan op de NLdoet dag hard aan de slag. Er moeten een aantal achterstallige klussen gedaan worden. De afrastering repareren, de keet opknappen, schilderen van de poort en opknappen toegangsweg. Ook het toiletgebouw wordt geverfd en ze plaatsen een nieuwe waterpomp. Kortom er is genoeg te doen om het volkstuincomplex op te knappen.

Verder gaat een groep aan de slag om snoeiafval te versnipperen De tuinen worden opnieuw ingemeten en op paden tussen de tuinen komen nieuwe grenspaaltjes. Ook krijgt de entree van het volkstuincomplex een nieuwe poort.

Zoals je leest, er is genoeg te doen. Wat is nu leuker dan werken in de natuur? Kom je meehelpen? Al is het maar een paar uurtjes. Ze beginnen om 9.00 uur op het volkstuincomplex aan de Beekse weg, een zijstaat van de Molenstraat, in Aarle-Rixtel. De vrijwilligers worden beloond met koffie met gebak en tussen de middag een lekkere lunch. Tot ziens op zaterdag 16 maart, 9.00 uur voor een gezellige dag werken in de natuur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>