Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Zorg om het Dorp Mariahout actief bij NLdoet

Mariahout - Zoals elk jaar zijn er weer werkgroepen van Zorg om het Dorp actief tijdens NL-doet. Deze keer zijn dat de ZOD-handwerkgroep Mariahout en de ZOD-werkgroep Trimbaan.

Handwerkgroep Mariahout
Een tiental personen gaat op vrijdag 15 maart van 10.00 tot 14.00 uur zich inzetten in het Buurthuis. Nieuwe kasten worden in elkaar gezet, materialen uit gesorteerd en nieuwe materialen gecatalogiseerd. Ook gaat men op zoek naar nieuwe patronen, ontwerpen en ideeën om oudere dorpsgenoten elke maandagmiddag te kunnen laten handwerken. Zo hoopt men een goede doorstart te kunnen maken. Met al 45 jaar ervaring zal dat zeker lukken.

Werkgroep Trimbaan
Deze werkgroep is al een oudgediende bij NL-doet. Op zaterdag 16 maart gaan vrijwilligers om 8.00 uur starten in de bossen bij de Veghelsedijk/Rooijseweg. Schoongespoten betonnen banken en tafels worden terug geplaatst, paden opgeschoond en rechtgetrokken. Na de storm zal er heel wat werk aan de winkel zijn om de losse en half afgebroken takken weg te werken. Hulp is daarom altijd welkom. Verder worden alle toestellen extra goed gecontroleerd. Ook wordt er een nieuwe schommel geplaatst.

Het bestuur van ZOD wenst alle werkers succes en een droge dag toe.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>