Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 36347b
Foto:
Evenementen

KiKo Laarbeek presenteert de musical: 'I want to break free!'

Laarbeek – De oudste vocalisten die kinder- en jeugdzanggroep KiKo Laarbeek rijk is, spelen op zaterdag 23 maart de musical 'I want to break free!' Het Dorpshuis in Lieshout biedt die avond het podium voor een avondvullend programma, vol nostalgische muziek van Queen in een jong jasje gestoken. Benieuwd naar deze mix? De voorstelling begint om 19.00 uur en de toegang is gratis.

Inmiddels kennen veel mensen in Laarbeek de zanggroep KiKo Laarbeek wel. Veel kinderen weten de weg er naartoe te vinden. Op een leuke manier leren de kinderen hun stemgeluid, hun acteertalent en hun creativiteit te ontwikkelen en om op de planken zichzelf te laten horen en zien. Vaak in een koor, maar ieder kind krijgt ook een eigen moment om te 'shinen' in de spotlight.

Nieuwe ontwikkeling binnen KiKo
Binnen deze zanggroep is er een aantal kinderen dat al (bijna) 10 jaar lid is. Veel ouders zullen beamen dat het heel uniek is als een kind zo lang bij dezelfde club lid blijft. En deze kinderen hebben vorig seizoen aangegeven dat ze wel eens toe zijn aan iets anders. Iets met meer uitdaging in de zang en in het acteren. Iets waar ze zich helemaal in konden storten als groep en waar ze even geen rekening hoefden te houden met de allerkleinsten. Gewoon: echt iets dat bij hun past! Als antwoord kwam daar de musical 'I want to break free!' En met veel enthousiasme en plezier hebben de 11- tot 17-jarigen zich erop gestort! Na maanden van repeteren, repeteren en nog eens repeteren, laten ze heel graag het resultaat op 23 maart aan u zien!

KiKo Laarbeek nodigt je uit
De vocalisten van KiKo nemen je mee in het verhaal van de Gaga-girls en de Bohemians. De strijd om wat échte muziek is, gaat losbarsten! Deze voorstelling is een avondvullende musical waarbij de muziek van Queen bij velen nostalgische gevoelens naar boven zal halen. Deze bijzondere samensmelting van oude muziek in een jong jasje gestoken is een must om te komen kijken en luisteren!

De musical is geschikt voor jong en oud. Ben je nieuwsgierig naar het zingen in een kinderzanggroep? Kom dan zeker even kijken! Nieuwe leden zijn altijd welkom, zowel jongens als meiden. De voorstelling is op 23 maart in het Dorpshuis in Lieshout en start om 19.00 uur, de zaal gaat 10 minuten van te voren open. De toegang is gratis. Inclusief een pauze is de verwachte eindtijd rond 21.30 uur.

Kijk voor meer informatie op www.kikolaarbeek.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>